Poradna Brit Care Adult Large Breed Lamb & Rice 12 kg

Autor: | Vloženo: 20.02.2016 000 17:30 | Témata: Poradna Brit Care Adult Large Breed Lamb & Rice 12 kg

Je při výrobě použito čerstvé jehněčí?

Ve složení krmiva je napsáno "jehněčí maso a produkty jehněčího původu". Dočetla jsem se na internetu, že nejlepší granule jsou ty, které jsou vyrobeny z čerstvého masa. Je při výrobě použito čerstvé jehněčí? Co si vůbec mám představit pod pojmem "produkty jehněčího původu". Velmi prý záleží i na původu jehněčího, je z Nového Zélandu? Děkuji za odpověď

  • 21. února 2016 - Oficiální zástupce obchodu ROGZ.CZ

    Dobrý den Věro,

    krmivo s označením Lamb obsahuje jehněčí maso a vedlejší jehněčí produkty. Pod tímto pojmem se skrývají šlachy nebo vnitřnosti, které jsou považovány také za kvalitní zdroj živočišných proteinů.

    Granule s jehněčím jsou vyráběny buď z jehněčí moučky a nebo z čerstvého jehněčího masa. Obě varianty jsou dobré a kvalitní, u jehněčí moučky dochází pouze k sušení a mletí masa před jeho zpracováním. Značka Brit původ jehněčího masa bohužel neuvádí.

    Pokud byste pro svého psa chtěla opravdu kvalitní granule s parametry, které popisujete, mohu Vám doporučit holistické krmivo Acana Labm & Apple, které naleznete v našem e-shopu na adrese http://www.rogz.cz.... V popisu zboží naleznete více informací.

    V případě dalších dotazů a připomínek se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku 800 764 929, rádi a ochotně Vám pomůžeme.

    Za ROGZ.CZ, Václav Masopust
    manažer pro internetový prodej

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 23. února 2016 - Oficiální zástupce obchodu SpokojenyPes.cz

    Dobrý den,
    máte v mnohém pravdu, bohužel s požadavkem na původ masa a jeho stav při zpracování by bylo nutné obrátit se na výrobce. Tyto informace výrobce neuvádí, dle mého názoru ale maso ze Zélandu nepochází. Pro zpracování se zřejmě používá masová moučka, ale to by Vám opět mohl potvrdit pouze sám výrobce. Dané údaje není povinností zveřejňovat.
    Pokud chcete skutečně kvalitní krmivo s jehněčím masem, nabízím Vám naturální krmivo, pokud je pejsek aktivní tak i holistické krmivo značky Marp, Essential Food a nebo FirstMate:
    https://www.spokojenypes.cz...
    https://www.spokojenypes.cz...
    https://www.spokojenypes.cz...
    https://www.spokojenypes.cz...

    V případě jakéhokoli dotazu mne neváhejte kontaktovat na emailu [email protected]

    Hezký den
    Vránová Denisa
    SpokojenyPes.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.