Poradna Krmivo pro psy


Autor: | Vloženo: 25.06.2014 000 11:18 | Témata: Poradna Krmivo pro psy

Krmení 12-leté fenky maďarského ohaře

12 let-krmení Acana (puppy large breed, Acana premium, Acana senior) vyzkoušela jsem teď i např. Fitmin senior-zdá se mi méně kvalitní-pes sežere více, určitě více odpadu-i 4x denně není problém, ale nevím např. jaká je Calibra senior. Chtěla bych ji vyzkoušet anebo Brit seniort-mám strach z jehněčího masa. kdysi měla na zkoušku jehněčí granule Delikan a týden nežrala. Musela jsem je darovat... Acana je výborné krmivo, nikdy z něj fenka nezvracela, vždy snědla hned svou dávku. Vždy v dospělosti dostávala 1x menší dávku ráno a větší večer.
Fitmin dobíráme neboť tam byla akce - poduška. Dnes opravdu nevím, ale myslím, že těch Acana senior sežere méně, a odpadu je určitě méně. Na tuto značku fakt nedám dopustit.
Láká mě ten BRIT je v akci 12+3 kg, ale bojím se toho jehněčího. A taky Calibra nevím jaký výrobce to je, ale je možná český. Tak nevím......složením má nejlepší asi opět Acana.
Doporučíte mi jedny z těchto granulí anebo nemám vůbec již nic měnit?

  • 25. června 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, pokud fenka nemá problémy, Acanu neměňte. Hezký den, Soňa Fialková

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.