Poradna Krmivo pro psy


Autor: | Vloženo: 13.04.2015 000 19:07 | Témata: Poradna Krmivo pro psy

Potřebuji snížit u jedné fenky papillona váhu

mám dvě fenečky- papillonky,jednu jsem potřebovala vykrmit a bohužel se mi zvedla váha i u té druhé, chodíme na výstavy a začíná to být u ní velký problém, má 18 měsíců, její váha by měla být do 2,5kg ale ve skutečnosti už došla na váhu 2,9kg krmím Artemis fresh mix, velice holkám chutnají a starší fenečka se po nich pěkně oplácala, vážila jen 1,8kg a to bylo málo po tomto krmení už má krásnou váhu 2,3kg a jsem spokojená, bohužel ta mladší se s ní svezla,ale k horšímu proto bych potřebovala poradit, jak docílit nižší váhy u mladší z nich tak, aby mi ta starší nepohubla, nechtěla bych jít do krajnosti a radikálně ubrat krmivo, chtěla bych aby zůstala ve výstavní kondici a nasrstění, děkuji za radu Hedvika

  • Soňa - SpokojenyPes.cz

    Soňa - SpokojenyPes.cz

    5. června 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    ideální by bylo snížit váhu vyšší aktivitou. Nechte starší fenku více běhat, aportovat, více ji zaměstnávejte. Případně pokud je to možné, změňte krmivo. Pro starší fenku kupujte Artemis Weight Management, má snížený obsah tuků a je tak vhodný ke snížení hmotnosti:
    http://www.spokojenypes.cz...

    Fenky jsou obě jiné, musíte je i jinak krmit. Jinak bude vždy jedna v dobré kondici a druhá hubená nebo naopak.

    Hezký den Denisa
    SpokojenyPes.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.