Poradna Krmivo pro psy


Autor: | Vloženo: 05.08.2015 000 11:55 | Témata: Poradna Krmivo pro psy

Krmivo pro jezevčíka 14 měsícl

Od mala dostával BOSCH JUNIOR granule, které s chutí žral. Nyní mu přestaly chutnat a i když mu je smícháme s masovou konzervou, většinou je oddělí a nežere. Co byste doporučili ? Přejít na jiný druh granulí pro dospělé psy, konzervy, kombinace ?
Děkuji za odpověď či doporučení.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    5. srpna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    nejdříve bych doporučila zkusit změnit příchuť v rámci značky, jelikož každý přechod ze značky na jinou zatěžuje trávicí soustavu. Pokud je pejskovi 14 měsíců a nemá žádné zdravotní komplikace, nechala bych ho tzv.vyhladovět. To znamená- tady máš krmení. Nechceš? Jiný nebude. V tu chvíli ale zamezte podávání čehokoliv jiného jako jsou pamlsky, odměny a v žádném případě nic od stolu. Většina psů, když jdou do puberty zkouší, co můžou. V tom případě se Vám může stát, že skončíte na konzervách, pak kapsičkách a bude si vybírat i jednotlivé druhy. Nakonec už budete úplně zoufalý a nebudete si vědět rady.
    Ovšem v případě, že budete chtít přechod na jiné krmivo, doporučuji určitě se držet kvalitních granulí, jelikož ne každá konzerva je kompletní krmivo. Doporučuji například naší českou značku Brit, která dělá jak prémiovou, tak i superprémiovou řadu krmení a můžete si vybírat z několika možných příchutí, které je pak možné střídat mezi sebou. Přehled krmiva této značky najdete na našich stránkách zde: http://www.superzoo.cz...

    Jen pro doplnění mezi krmením najdete i značku CARNILOVE, jedná se také o Brit, ale bez jakýchkoliv obilnin, pouze maso, ovoce a zelenina.
    S výběrem Vám rádi poradíme na naší infolince: 321 000 180 (Po - Pá: 8:00 - 17:00)

    S přáním hezkého dne
    Tereza ze SUPER ZOO
    http://www.superzoo.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 5. srpna 2015 - Oficiální zástupce obchodu SpokojenyPes.cz

    Dobrý den Zdeňku, v létě je menší spotřeba krmiva u psů běžná, je to podobné jako u nás lidí, mají v teple menší pocit hladu. V každém případě v kmivu Bosch Junior je hlavní složkou pšeničná mouka, která psovi neprospívá a samozřejmě krmivo s primárním obsahem masa bude psovi určitě chutnat více. Pokud budete mít zájem, napište mi na [email protected], ráda Vám poradím s výběrem kvalitní značky, která bude odpovídat i vaší cenové představě, možností je více a záleží i na vašich preferencích. Hezký den, Ing. Soňa Fialková, www.spokojenypes.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.