Poradna Krmivo pro psy


Autor: | Vloženo: 21.05.2017 000 21:34 | Témata: Poradna Krmivo pro psy

Jaké krmivo mi doporučíte pro štěně bernardýna

  • 22. května 2017 - Oficiální zástupce obchodu KrmivoVýhodně.cz

    Dobrý den,
    ať už vyberete jakoukoliv značku granulí, musí to být pro štěňata velkých, případně obřích plemen. Většinou mají označení puppy large breed, případně junior large breed. U obřích je pak dodatek giant. Těmi musíte krmit min. do 18 měsíců věku psa. Uvedu Vám několik značek se kterými mám osobní zkušenost při krmení svých psů, a značek, které jsou na našich prodejnách a e-shopu nejprodávanější a zároveň u nich máme pozitivní zpětnou vazbu od chovatelů. Nabídka : Nutram, K-9, Taste of the wild, Anka, Bosch.
    Z vlastní zkušenosti doporučuji v období vývinu psa na značce granulí nešetřit a zvolit třídu minimálně prémiovou, ale raději superprémiovou. Ostatní na : https://wwwkrmivovyhodne.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • SVETKRMIV.CZ

    SVETKRMIV.CZ

    22. května 2017

    Dobrý den,
    při výběru krmiva pro štěňátko záleží na mnoha aspektech.
    Je důležité zohlednit, jakým krmivem krmil štěňátko chovatel před Vámi a tímto krmivem buďto pokračovat, nebo za pomocí přimíchávání přejít na nové.
    Dále také záleží, jakou kvalitu krmiva upřednostníte a "co" z pejska vyroste.

    Z prémiových ( tedy levnějších ) variant můžeme doporučit značku Brit Premium, Eminent či Delikan.
    Pokud byste měl zájem o kvalitnější ( bohužel i dražší ) krmiva, můžeme doporučit Brit Care, Brit Carnilove, Taste of the Wild...

    Dále také záleží, jaký bude život pejska. Jestli to bude domácí mazlíček a třeba hlídač v jednom, kompletní stravu mu poskytnou veškerá výše zmíněná krmiva ( pro velká plemena ). Pokud máte s pejskem v plánu například nějaký psí sport, časté tůry nebo cokoliv, kde musí pejsek vyvíjet velkou aktivitu, bylo by dobré se poohlédnout v dospělosti po granulích určených pro takové pejsky. Jako příklad uvedu Brit Premium Sport, Brit Care Dog Endurance nebo například Eminent Energy.

    Doporučujeme značky krmiv příliš často neměnit, předejdete tak možnému výskytu nepříjemných zažívacích problémů.

    S veškerým výběrem Vám rádi poradíme přímo u nás v e-shopu https://www.svetkrmiv.cz/ . Na většinu krmiv máme také dopravu zdarma a navíc Vám nabídneme veterinární poradnu zdarma online pro případ, že by měl Váš nový mazlíček jakékoliv problémy nebo pokud by Vás cokoliv zajímalo.
    https://www.svetkrmiv.cz...


    Pokud se rozhodnete nakoupit v našem e-shopu, rádi Vám do objednávky přibalíme dáreček navíc. Stačí nám o tom malá upomínka do poznámky v objednávce.

    Přejeme spoustu krásně strávených chvil s novým domácím mazlíčkem! :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Martin Kváš

    Martin Kváš

    22. května 2017

    Zdravím, bernardýn je obří plemeno, které má z počátku života specifické nároky, které se v průběhu života mění. Do 4 měsíců stáří použijte pro svého pejska krmiva pro štěňata, nejlépe je použít hypoalergenní krmivo Brit Care Puppy jehněčí. Ve 4. měsíci věku převedete svého pejska na krmivo Brit Care Junior Large, opět jehněčí. Tímto krmivem budete svého pejska krmit do cca 3 let věku. Juniorská krmiva mají nižší obsah tuku, vhodným způsobem upravují rychlost růstu a vytváří tak vhodné podmínky pro správný rozvoj kostry a kloubů. Pro svého pejska také můžete použít krmivo Carnilove Salmon & Turkey pro velká a obří plemena. Toto krmivo budete krmit do 1 roku věku a pak pejska převedete na krmivo pro dospělé psy velkých a obřích plemen.
    S pozdravem
    Martin Kváš

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.